Úvodní stránka » Články a videa » Obsah živin v ovoci a zelenině

Obsah živin v ovoci a zelenině

Studie z let 1985, 1996 a 2002

Vlivem produkce potravin zaměřené na maximalizaci výnosů a znečištění prostředí dochází k alarmujícímu poklesu obsahu živin ve sledovaném ovoci a zelenině.

Díky tomuto a dalším výzkumům je doporučená denní dávka ovoce a zeleniny pro člověka minimálně 600 gramů. 

MUDr. Ondřej Nývlt

Podívejte se na graf a hodnoty studie zde

Ovoce a zelenina - Články Světa zdraví NATUREN - Ústí nad Labem

Objednejte se na konzultaci s výživovým specialistou

Fotogalerie

Certifikát Prověřená společnost 2017

Víte, že ...

... klienti již zhubli pod vedením výživových specialistů Světa zdraví v Ústí nad Labem již 7.989 kg a celkem na všech pobočkác Světa zdraví již 419.600 kg?

RNDr. Petr Fořt, CSc. - Autor mětody Komplexní nutriční typologie 

TOPlist